Arkitektur i det grønne

Beton, glas og træ er hovedelementerne i denne minimalistiske villa fra 1986 – en lille arkitektonisk perle bygget på en skrånende naturgrund.

Elsker bare lyset der strømmer ind overalt i huset :O)

God (sommeferie) dag!
/Louise E.

  




Kilde: Femina

Finsk finesse

Susanna Vento er en rigtig dygtig stylist og indretningsarkitekt. Hun er finsk og bor i Helsinki med sin mand og deres datter.

Susanna fortæller, at hun gennem sit job ofte er ude at vælge nye designer møbler sammen med hendes klienter, men at hun rent personligt er tilbøjelig til oftest at foretrække håndværk af ældre dato hvis der skal investeres i dyrt design. Det bedste hun ved, er dog slet ikke at købe noget -  men i stedet at gøre det hele selv :O) Se familiens fine lejlighed herunder.

God dag!
/Louise E.





 


Fantastiske Frankrig

Lotte og Bjørn mødte i sin tid hinanden i Frankrig hvor de begge havde boet i flere år. Det var derfor helt naturligt for dem, at det var her, deres skønne feriebolig skulle ligge. 

Huset er sparsomt og lækkert indrettet med et miks af nyt og gammelt, i tråd med den stil der matcher husets helt fantastiske arkitektur.

Jeg er især vild med den fine "skulpturelle" tarppe og de fritlagte bjælker i loftet!
/Louise E.







Sig hej til.....

normann COPENHAGEN's nye skønne familiemedlem HELLO!
- Lampen er produceret i både hvid og grå, og kommer i handlen omkring august 2012.

Personligt stiller jeg mig allerede i kø.....
Sådanne lækkerier slipper nemlig ikke uden om min lampe afhængighed :O)

/Louise E.



Se mere her

Skovhuset.....

Rene linjer, ro og tryghed lige midt i skoven. Fantastisk!
Behøver jeg sige hvem der står bag?

;O)
/Louise E.






   

Unikt og håndlavet

Kender du Deborah Bowness og hendes smukke håndlavede tapet?

Jeg synes, det er inspirerende og anderledes. Og kan sagtens forestille mig den fine effekt på en enkelt væg............eller to :O)

- Hvad synes du?
/Louise E.





Så er det nu!

Tiden er kommet til at trække denne måneds vinder af min Give-Away, så kærligt sponsoreret af fantastiske KAiKU - et gavekort på 600 kr. til brug i deres virkelig lækre webshop!

Tak til alle jer der har deltaget, kig endelig forbi igen - mere af den slags forkælelse vil helt sikkert forekomme her på bloggen :O)

Vinderen er..........
........Malene med bloggen "hvor kragerne vender" - STORT TILLYKKE til dig! Malene overvejer at bruge pengene på noget keramik fra Finnsdottir - det kan jeg rigtig godt forstå :O) Håber du bliver glad for dit køb !

KH
Louise E.



Sort og hvid sommerhusdrøm

Wendy Clausen elsker at renovere gamle huse. Dette meget idylliske sommerhus i Gilleleje, er hendes seneste projekt - et virkelig lækkert og stilrent indrettet sommerhus, perfekt til en afslappende sommerferie i smukke omgivelser.

Dejligt ikke? ;O)
/Louise E.


 
  






Jeg er vild med...

...de knivskarpe fotografier af insekter og sommerfugle fra hagedornhagen, som bare passer fantastisk godt ind i den skandinaviske boligstil. 

Hermed deres nyeste skud på stammen....samt nogle af mine øvrige favoritter :O)
Mums!

/Louise E.





Klik på billederne for at zoome :O)